Свържете се с нас: 0899 195 931 | contact@plovdivacademy.com

Plovdiv Academy - софтуерна академия, IT & BPO агенция за подбор

Завършва първият ни курс „QA Manual Testing – Софтуерно тестване“

Завършва първият ни курс „QA Manual Testing – Софтуерно тестване“

С радост съобщаваме, че на 01.12.2016 г. (четвъртък) успешно ще завърши първият ни курс „QA Manual Testing – Софтуерно тестване“. Обучението беше с времетраене 36 астрономически часа и се провеждаше всеки вторник и четвъртък в обучителната ни зала „Самара“ в сградата на Търговско-Промишлена Камара Пловдив. Както беше планувано, курса ще приключи точно навреме за да може курсистите ни да разполагат с достатъчно свободно време за подготовка за предстоящите Коледните празници.

В курса се включиха 15 души на средна възраст около 25-30 години. В този курс представителите на нежния пол са 26,66%, което дава завидна възможност на мъжката част да упражняват кавалерските си умения. 40% от участниците в курса имат образование в сферата на софтуерните технологии, което показва, че младите хора търсят практически ориентирано обучение.
Лекторката Кристина Попова, специалист с над 7 години опит в сферата, вложи цялата си енергия и се представи блестящо. Курсистите, от своя страна се постараха да извлекат максимума от дадените им знания и умения, и смеем да твърдим, че подготвихме едни амбицирани и готови за нови предизвикателства младши специалисти.

Пожелаваме успех на всички курсисти и ще продължаваме да ги подкрепяме в успешната им реализация!

Споделете тази публикация: