За нас

Кои сме ние?

Plovdiv Academy е първата софтуерна академия и агенция за подбор на IT професионалисти в град Пловдив, създадена през Май 2015. Нашата основна цел е да участваме активно в разрастването на IT индустрията в страната, като работим усилено за развитието на нейния най-важен актив – хората. През годините сме провели курсове по най-популярните езици за програмиране и сме помогнали на много хора да намерят реализация в IT сферата. Сътрудничим си и с десетки IT компании в България, подбирайки качествени професионалисти за техните екипи.

Софтуерната академия предлага два основни типа курсове – за начинаещи и за напреднали. Нашите курсове за начинаещи помагат на хора без или с малък опит и познания в програмирането, да се квалифицират или преквалифицират и да преследват нови кариерни възможности в IT индустрията. Курсовете ни за напреднали са фокусирани върху хора, вече работещи в IT сферата, които искат да затвърдят и разширят знанията си, или да научат напълно нова за тях технология.

От 2017 предлагаме услугите си за подбор на персонал в София и на национално ниво, а от 2018 вече имаме офис и в Германия, където ще работим заедно с иновативни startup компании.

Базата ни от профили се състои от 7000+ IT професионалисти, специализирани в разнообразни технологии и с различно ниво на познание и опит. Иновативните ни методи за подбор и контакт с кандидатите ни позволяват бързо да намираме подходящи профили за нуждите на клиентите ни. Паралелно осъществяваме подбор и за BPO копмании, като имаме достъп до хора владеещи отлично един или повече от дванадесетте езика, които търсим.

Най-новата ни услуга е свързана с релокацията на IT професионалисти от страни извън Европейския Съюз. Предлагаме пакетно покритие на всички административни и организационни дейности за предварително избран от вас кандидат до фактическото им пристигане в страната и започване на работа във вашия екип.

Бюлетин

Научавайте първи всички новости около академията.